Bekijk hier onze veel gestelde vragen en vindt het antwoord op je vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Wij helpen je graag verder!

Voedselallergie? -> Bekijk de product verpakking(en) voor meer informatie!

Wij maken gebruik van een eigen voorraad, mocht een artikel niet op voorraad zijn wordt dit duidelijk vermeldt in onze webshop.

Wat wel en niet retour mag, retourtermijn en kosten:
https://www.sushisensatie.nl/retouren

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Sushi maken is niet moeilijk met de SushiChefBox.
De SushiChefBox (sushi pakket) bevat alles wat je nodig hebt om heerlijke sushi te maken. Inclusief een uitgebreide handleiding vol met tips en duidelijke foto’s. Verras je vrienden, gelievende met jouw sushi skills!

 

Zelf toevoegen: Verse vis, groenten, avocado , komkommer etc.
Net wat je lekker vindt. Kijk voor inspiratie op bij onze recepten.

Wil je snel aan tafel? dan is sushi zelf maken geen goede keus. 
Sushi maken kost tijd. Hoe lang je er over doet, hangt af van de hoeveelheid en diversiteit aan sushi gerechten.  
Ook speelt de ervaring natuurlijk een rol, heb je al vaker sushi gemaakt dan ben je waarschijnlijk sneller klaar. Hou rekening met circa 2 uur (rijst bereiden, ingrediënten snijden , gerechten maken,  dresseren van sushi (sushi bord opmaken).

Tip: Maak samen sushi dat scheelt werk en tijd ; )  Belangrijker geniet samen van het maken van sushi (en het eten ervan).

Sushi maken is leuk! De SushiChefBox is een complete sushi workshop, geweldig om alleen te doen of met vrienden. Gewoon thuis! 

De SushiChefBox !

Sushi maken is leuk! De SushiChefBox is een complete sushi workshop, geweldig om alleen te doen of met vrienden. Gewoon thuis! Ken je iemand die gek is op sushi? Dan is de SushiChefBox een gaaf cadeau om te geven en om te krijgen. Of doe deze workshop met je collega’s. Wie maakt de lekkerste sushirol? Wie is de beste chef sushi?

Zelf toevoegen: Verse vis, groenten, avocado , komkommer etc.
Net wat je lekker vindt. Kijk voor inspiratie op bij onze recepten.

Kewpie mayonaise heeft een beperkte houdbaarheid, deze staat op de product verpakking vermeldt.
Na openen is deze beperkt houdbaar in de koelkast. (circa 1 week).
Wanneer de door ons aangeboden kewpie mayonaise (binnen 1 maand) de t.h.t datum nadert zal het product in de aanbieding komen. 

Sushi is het lekkerst als deze vers is. Sushi maak en eet je bij voorkeur op dezelfde dag!
(overgebleven) Sushi kan in theorie tot de volgende dag in de koelkast in vershoudfolie bewaard
blijven. Let op: Sushi met rauwe vis is een bederfelijk product. Eet geen sushi meer met een doffe
kleur of afwijkende geur.

Wij bieden een houdbaarheidsgarantie van minimaal één maand.
Voor de meeste klanten zal één maand voldoende zijn. En meestal zijn onze producten ook nog (veel) langer houdbaar. Maar soms is het nodig om zeker te weten dat een datum lang genoeg is. Bijvoorbeeld als je een voorraad wilt inslaan of alvast voor een feestje in de toekomst in wilt kopen. Stuur ons in dat geval een e-mail en vraag ons naar de actuele houdbaarheidsdatum. Wij e-mailen dan zo snel mogelijk de actuele data terug.