Kombu Kelp is gedroogd zeewier. Een natuurlijke smaakversterker, met een karakteristieke, vleesachtige smaak van bacon, zoet en zilt. Kook de kombu mee tijdens het breiden van de sushi rijst voor een nog betere smaak! Voeg hiermee meer umami toe aan je sushi. Umami wordt beschouwd als de 5e -smaak en kan zeer goed gecreëerd worden met deze kombu.
Dashi kombu (gedroogd zeewier)
€ 5.54 incl. BTW
Uitverkocht
Uitverkocht
Beschrijving
Ingredienten: Zeewier (bruinwier). (100g)
Kombu (gedroogd zeewier) wordt in de japanse keuken veel gebruikt. Gebruik Kombu kelp bij het bereiden van de suhi rijst. Verwijder na het koken de stukken kombu.
Bewaar de kombu op een droge koele plaats bewaren.
Levertijd: 1 a 2 dagen.
Aanbevolen bereidingswijzen; Veeg de stukken kombu voor gebruik met (vochtig)keukenpapier schoon. De eventuele witte uitslag/vlekjes op de kombu zijn eigen zouten van het zeewier en zorgen mede voor de smaak en dienen als een natuurlijk conserveringsmiddel.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.